Despre Noi

Societatea noastra “Corsan Lux” a fost infiintata in anul 2009 cu sediul social in Mun. Zalau.

Din dorinta de a creste aria de acoperire a serviciilor prestate si de a facilita accesul clientilor la serviciile oferite – in 2011 a fost mutat sediul societatii in Mun. Targoviste, Urmand ca in 2012 sa fie infiintat si biroul din Bucuresti.
Fiind ferm convinsi de calitatea serviciilor si produselor noastre, sustinem acest lucru cu tarie – calitatea nu este un compromis – oferim doar materiale de calitate certificata in Uniunea Europeana.

Fiind prezenti pe piata inca din anul 2009 am avut favoarea de executa tavane extensibile in locatii cum ar fi: Hotel Ramada Sibiu, Retea de Bar-Casino “Las Vegas”, Clinica oftalmologica “OPTISAN”, Clinica dentara “Green Dent”, Museul Istoric Campina, Restaurant “Georgiana”, Complex Rezidential Constanta, cat si multe alte proiecte comerciale si rezedentiale (case, vile si apartamente).

Suntem pasionaţi de ceea ce facem şi pasiunea o punem din belsug in toate lucrarile noastre, o impartasim clientilor nostri cu mult drag si credem cu tărie că adaptarea permanentă la cerinţele pieţei face parte din succesul nostru.

Servicii

  1. tavane extensibile
  2. corpuri de iluminat 3D
  3. tavane translucide
  4. tavane imprimate

Viziunea noastra

Credem ca orice serviciu sau produs de calitate are nevoie de materiale pe masura… acesta e motivul pentru care am decis sa lucram doar cu materiale de inalta calitate si sa investim mult in profesionalismul echipei noastre de montatori.

Principalii nostri furnizori sunt: PONGS (Germania) si POLYPLAST (Belgia). Aceast lucru ne permite sa oferim o perioada de garantie de 10 ani pentru toate lucrarile noastre. Varietatea de culori si texturi, inovatia sistemului de fixare precum si experienta echipei de montori garanteaza obtinerea designului dorit in termenul stabilit.

Milestones

Istoric scurt al companiei

March, Prezent

Venim in intampinarea clientilor pretentiosi de pretutindeni.

February, 2012

Infiintam birou express din Bucuresti.

January, 2011

Deschidem sediul din Targoviste.

May, 2009 - 2010

Incepem colaborarea cu cei mai importanti furnizori: PONGS (Germania) si POLYPLAST (Belgia)

January, 2009

Venind in intampinarea clientilor dornici de creativitate in amenajari interioare, seriozitate in executi si frumos in general – ia nastere compania, in Municipiul Zalau,

64547

mp de tavan extensibil montati

2163

proiecte realizate

Referinte

Parerile beneficiarilor produselor noastre